ikon-adossagrendezoarrow-accordion arrow-left arrow-next arrow-right arrow-top article-date ikon-autohitelbreadcrumbarrow call checkbox checkicon close contra folyoszamla hamburger hitelkartya home index-1 index-2 index-3 index-4 index-5 index-6 index-7 index-8 index-9 info kolcson-btn-iconkolcson lakashitel megtakaritasok newsletter pro related-arrow-right share-facebook share-googleplus share-mail share-rss share-twitter slogan szabadfelhasznalasu
Termékkategóriák
Szolgáltató Termék
THM
Futamidő
Hitelösszeg

Online Prémium Kölcsön

THM:17,70 %Fix Kamat: 16,2%
Futamidő:48 hónap6-48 hónapos futamidő
Hitelösszeg:800.000 - 6.000.000 Ft
 • Online igénylésnél 1% kamatkedvezmény
 • Garantáltan fix törlesztő a futamidő végéig
 • Szabad felhasználású
 • Min. nettó 250.000 Ft havi jövedelem
 • Min. 3 éves folyamatos munkaviszony
 • Közjegyzői okirat NEM szükséges
tovább

Enyhítő Hitel - Kamatkedvezmény 2

THM:6,17 %
Futamidő:20 év2-30 év az ügyfél igénye szerint
Hitelösszeg:2.000.000 - 100.000.000 Ft
 • Lakáscélú jelzáloghitel kiváltására
 • Induló költségek visszatérítésével
 • Kedvező kamatozással
 • Csak más banknál fennálló jelzálogalapú hitel kiváltására
 • A kamatkedvezmény feltételekhez kötött
 • A kamatfelár mértéke függ az igényelt hitel összegétől
tovább

Akciós hitel

Az akciós hitelek segítségével akár több százezer forint megtakarítás is elérhető. Kamatkedvezménnyel, akciós díjakkal is lehetősége nyílik az igénylésre, kezes és adóstárs nélkül, akár fix, kiszámítható törlesztőrészlettel.


A termékeknél látható index-számokhoz tartozó magyarázatokat az adott termékpanelen a terméknévnél található  ikonra kattintva lehet megtekinteni. 

A fenti oldalon a Netrisk.hu Zrt. pénzügyi szolgáltatásokkal (banki termékekkel) kapcsolatos elektronikus hirdetéseket tesz közzé, pénzügyi szolgáltatások közvetítésére irányuló tevékenységet nem folytat. Az oldalon látható elektronikus hirdetések tartalmát a hirdetők határozzák meg az általuk nyújtott pénzügyi szolgáltatások iránti figyelem felkeltése céljából. Az elektronikus hirdetésekkel kapcsolatban a Netrisk.hu Zrt. kizárólag azok közzétevőjeként jár el, az elektronikus hirdetések tárgyát képező pénzügyi szolgáltatásokat nem közvetíti, azokról tájékoztatást nem nyújt. A fenti oldalon a pénzügyi szolgáltatások nem igényelhetőek, a felhasználók a pénzügyi szolgáltatásokkal és az igénylésükkel kapcsolatos bővebb információkat a hirdető pénzügyi intézmények honlapjain találnak. Az oldalon megjelenő elektronikus hirdetések sorrendjét a külön hozzájárulást teljesítő hirdetők szponzori elvárásai, illetőleg a hirdetések általános relevanciája és a látogatók statisztikailag összesített választási szokásai határozzák meg. A szponzorált megjelenési helyeket a Netrisk.hu Zrt. a „szponzorált megjelenési hely” felirattal jelzi. A felhasználók személyes elvárásait a Netrisk.hu Zrt. nem ismeri és azokat az elektronikus hirdetések sorrendjének kialakításakor nem veszi figyelembe. Az oldalon ennek megfelelően nincs lehetőség kalkulációk végzésére, egyedi preferenciák beállítására. A Netrisk.hu Zrt. az elektronikus hirdetések tárgyát képező pénzügyi szolgáltatásokat semmilyen szempontból nem hasonlítja össze, a megjelenő elektronikus hirdetésekben foglalt pénzügyi szolgáltatások nem a felhasználók egyéni igényeihez igazodnak. A fenti oldallal kapcsolatos további tájékoztatásért kérjük kattintson az oldal alján található Jogi információkra.

A fenti elektronikus hirdetések tárgyát képező pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézmények - a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján található tájékoztatás szerinti kivétellel - alávetették magukat a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló, 2010. január 1. napján hatályba lépett Magatartási Kódex helyébe 2015. február 1. napján hatályba lépett Aktualizált Magatartási Kódex rendelkezéseinek.

A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×