ikon-adossagrendezoarrow-accordion arrow-left arrow-next arrow-right arrow-top article-date ikon-autohitelbreadcrumbarrow call checkbox checkicon close contra folyoszamla hamburger hitelkartya home index-1 index-2 index-3 index-4 index-5 index-6 index-7 index-8 index-9 info kolcson-btn-iconkolcson lakashitel megtakaritasok newsletter pro related-arrow-right share-facebook share-googleplus share-mail share-rss share-twitter slogan szabadfelhasznalasu
Termékkategóriák
Szolgáltató Termék
EBKM
Online bank
Választható kártya
EBKM:0 %
Online bank:igenSzerződését díjmentesen házhoz visszük
Választható kártya:MasterCard World vagy Standarddombornyomott bankkártya
 • Elégedettségi garanciával
 • 0 Ft-os havi számlavezetési díj
 • Díjmentes tranzakciók
 • Díjmentes ATM felvétel World MasterCard-al
 • World MasterCard-al akár 5% visszatérítés
 • Számlanyitáshoz díjmentesen futárt küldünk
tovább
EBKM:0 %
Online bank:igenSzerződését díjmentesen házhoz visszük
Választható kártya:MasterCard World vagy Standarddombornyomott bankkártya
 • Elégedettségi garanciával
 • 0 Ft havi számlavezetési díj
 • 0 Ft havonta korlátlan számú eseti átutalás
 • 0 Ft havonta korlátlan számú csoportos beszedés
 • Díjmentes ATM felvétel World MasterCard-al
 • Számlanyitáshoz díjmentesen futárt küldünk
tovább

A termékeknél látható index-számokhoz tartozó magyarázatokat az adott termékpanelen a terméknévnél található  ikonra kattintva lehet megtekinteni. 

A fenti oldalon a Netrisk.hu Zrt. pénzügyi szolgáltatásokkal (banki termékekkel) kapcsolatos elektronikus hirdetéseket tesz közzé, pénzügyi szolgáltatások közvetítésére irányuló tevékenységet nem folytat. Az oldalon látható elektronikus hirdetések tartalmát a hirdetők határozzák meg az általuk nyújtott pénzügyi szolgáltatások iránti figyelem felkeltése céljából. Az elektronikus hirdetésekkel kapcsolatban a Netrisk.hu Zrt. kizárólag azok közzétevőjeként jár el, az elektronikus hirdetések tárgyát képező pénzügyi szolgáltatásokat nem közvetíti, azokról tájékoztatást nem nyújt. A fenti oldalon a pénzügyi szolgáltatások nem igényelhetőek, a felhasználók a pénzügyi szolgáltatásokkal és az igénylésükkel kapcsolatos bővebb információkat a hirdető pénzügyi intézmények honlapjain találnak. Az oldalon megjelenő elektronikus hirdetések sorrendjét a külön hozzájárulást teljesítő hirdetők szponzori elvárásai, illetőleg a hirdetések általános relevanciája és a látogatók statisztikailag összesített választási szokásai határozzák meg. A szponzorált megjelenési helyeket a Netrisk.hu Zrt. a „szponzorált megjelenési hely” felirattal jelzi. A felhasználók személyes elvárásait a Netrisk.hu Zrt. nem ismeri és azokat az elektronikus hirdetések sorrendjének kialakításakor nem veszi figyelembe. Az oldalon ennek megfelelően nincs lehetőség kalkulációk végzésére, egyedi preferenciák beállítására. A Netrisk.hu Zrt. az elektronikus hirdetések tárgyát képező pénzügyi szolgáltatásokat semmilyen szempontból nem hasonlítja össze, a megjelenő elektronikus hirdetésekben foglalt pénzügyi szolgáltatások nem a felhasználók egyéni igényeihez igazodnak. A fenti oldallal kapcsolatos további tájékoztatásért kérjük kattintson az oldal alján található Jogi információkra.

A fenti elektronikus hirdetések tárgyát képező pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézmények - a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján található tájékoztatás szerinti kivétellel - alávetették magukat a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló, 2010. január 1. napján hatályba lépett Magatartási Kódex helyébe 2015. február 1. napján hatályba lépett Aktualizált Magatartási Kódex rendelkezéseinek.

A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×